OPI GDPR

Εμείς, Office Products International Ltd (OPI), χρησιμοποιήστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Έχουμε περιγράψει πώς συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις ευθύνες μας να φροντίζουμε τα δεδομένα σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελέγξετε τι κάνουμε με τα δεδομένα σας και έχουμε εξηγήσει αυτά τα βήματα στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Όταν μιλάμε για δεδομένα και προσωπικά δεδομένα σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, εννοούμε προσωπικά δεδομένα που σας προσδιορίζουν ή που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας, όπως το όνομά σας, το email, η διεύθυνσή σας κ.λπ. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς μας και εφαρμογές για κινητά.

  • Ποιος είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα σας;

Office Products International Ltd είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα σας. Η εγγεγραμμένη μας διεύθυνση είναι Fairclough Hall, Halls Green, Herts, SG4 7DP, Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε εγγεγραμμένοι ως εταιρεία στην Αγγλία και την Ουαλία υπό αριθμός εταιρείας 02546641. Είμαστε ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς, και ως εκ τούτου, ελέγχουμε τους τρόπους συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε τα ακόλουθα είδη πληροφοριών για εσάς:

Το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση)
  • Όταν δημιουργείτε λογαριασμό μαζί μας
  • Όταν κάνετε κράτηση για μια εκδήλωση μαζί μας
  • Όταν αγοράζετε ένα από τα προϊόντα μας
  • Όταν συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό
  • Όταν συμπληρώνετε φόρμες στον ιστότοπό μας
  • Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
  • Όταν ψηφίζετε για τα βραβεία OPI
Επικοινωνία που έχουμε μαζί σας (email, επιστολές, τηλεφωνήματα, μηνύματα που μας αποστέλλονται μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης)
  • Όταν έρθετε σε επαφή μαζί μας
  • Υπενθυμίσεις των στοιχείων της συνδρομής σας
  • Ενημερωτικά Δελτία
  • Επιβεβαιώσεις της συνδρομής σας
Πληροφορίες για εσάς, την τοποθεσία σας και τον τρόπο χρήσης του ιστότοπού μας, την εφαρμογή για κινητά, πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω στην ενότητα "Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να εξατομικεύσουμε την υπηρεσία που σας προσφέρουμε"
  • Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
  • Όταν αποδέχεστε τα cookies μας που τοποθετούνται στη συσκευή σας
  • Όταν ενημερώνετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας
  • Όταν ανοίγετε τα email marketing μας
  • Όταν κάνετε κλικ στις διαφημίσεις banner μας
  • Όταν συμπληρώνετε φόρμες στον ιστότοπό μας
  • Όταν έρθετε σε επαφή μαζί μας
  • Όταν επιλέγετε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς
Στοιχεία κάρτας πληρωμής. Τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται και προστατεύονται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
  • Κατά τη διευκόλυνση της πληρωμής με κάρτα

Δεν μαζεύουμε κανένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

  • Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εάν έχουμε βάσιμο λόγο να το κάνουμε. Σύμφωνα με το νόμο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για έναν ή περισσότερους από αυτούς τους λόγους:

  • Για την εκπλήρωση μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας
  • Εάν έχουμε νομική υποχρέωση να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για συγκεκριμένο λόγο
  • Όταν συναινείτε σε αυτό
  • Όταν είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας

Λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • Για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς, όπως σας ζητήθηκε
  • Για να διατηρούμε τα αρχεία μας ενημερωμένα
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διαχειριστούμε τη σχέση μας μαζί σας
  • Για να διαχειριστούμε τη σχέση μας μαζί σας
  • Για να εξατομικεύσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία του πελάτη σας
  • Για να εκπληρώσουμε τις συμβάσεις μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να εκπληρώσουμε τις νόμιμες υποχρεώσεις μας
  • Για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις προσφορές μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Για να εντοπίσετε τρόπους βελτίωσης του τρόπου με τον οποίο σας παρέχουμε πληροφορίες
  • Για την εκπλήρωση των διοικητικών μας σκοπών, συμπεριλαμβανομένων της λογιστικής, της τιμολόγησης και του ελέγχου

 

  • Μάρκετινγκ: Πώς να διαχειριστείτε τα μηνύματα μάρκετινγκ που λαμβάνετε

Ενδέχεται να σας στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω email εάν έχετε δηλώσει ότι χαίρεστε που λαμβάνετε τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εάν αγοράσατε ένα από τα προϊόντα μας και δεν μας έχετε ενημερώσει ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Οι επικοινωνίες μάρκετινγκ περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα νέα και υπάρχοντα προϊόντα μας, ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσουν και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας.

Εάν έχετε επιλέξει προηγουμένως να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνουμε σε όλα τα email μάρκετινγκ ή στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση Members@opi.net

Λάβετε υπόψη ότι εάν μας ζητήσετε να σταματήσουμε την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, θα κρατήσουμε μια σημείωση των προσωπικών σας στοιχείων και του αιτήματός σας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα εξαιρεθείτε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την αποστολή τους.

  • Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα τα χρειαζόμαστε. Το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε δεδομένα εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, είτε πρόκειται για παροχή υπηρεσιών σε εσάς, για τα δικά μας έννομα συμφέροντα ή για να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία.

Ελέγχουμε ενεργά τις πληροφορίες που διατηρούμε και όταν δεν υπάρχει πλέον ανάγκη πελάτη, νομικής ή επιχείρησης να τις κρατήσουμε, είτε θα τις διαγράψουμε με ασφάλεια είτε σε ορισμένες περιπτώσεις θα τις ανωνυμοποιήσουμε.

  • Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παράνομη χρήση, τυχαία απώλεια, διαφθορά ή καταστροφή.

Χρησιμοποιούμε τεχνικά μέτρα όπως κρυπτογράφηση και προστασία με κωδικό πρόσβασης για την προστασία των δεδομένων σας και των συστημάτων στα οποία φυλάσσονται. Χρησιμοποιούμε επίσης λειτουργικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων, όπως ο περιορισμός του αριθμού των ατόμων που έχουν πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων στις οποίες φυλάσσονται οι πληροφορίες κράτησης , χρησιμοποιώντας λογισμικό προστασίας από ιούς, περιοδικές σαρώσεις κ.λπ.

Διατηρούμε αυτά τα μέτρα ασφαλείας υπό εξέταση και αναφερόμαστε στα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου για να είμαστε ενημερωμένοι με την τρέχουσα βέλτιστη πρακτική.

Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιωνδήποτε δεδομένων που μεταδίδονται στον ιστότοπο και οποιαδήποτε τέτοια μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

  • Κοινή χρήση των δεδομένων σας

Μοιραζόμαστε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα ή λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα από τις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων:

Προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες:

Mailchimp - Πάροχος υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – για αποστολή καθημερινών ειδήσεων https://mailchimp.com/legal/privacy/

Infusionsoft -  CRM – για να διατηρείτε τα αρχεία σας https://www.infusionsoft.com/legal/gdpr

WordPress - Πλατφόρμα ιστότοπου – για να μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο https://wordpress.org/about/privacy/

Etouchs - πλατφόρμα εκδηλώσεων – όταν εγγράφεστε για μια εκδήλωση https://www.etouches.com/event-software/privacy-policy/

Shopify - πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών https://help.shopify.com/manual/your-account/GDPR

Δικάστε – πλατφόρμα ψηφοφορίας – όταν ψηφίζετε για τα βραβεία μας https://www.judgify.me/l/privacy

Xero – λογιστική πλατφόρμα – για την τιμολόγηση πελατών https://www.xero.com/uk/about/terms/privacy/

Όλοι οι τρίτοι πάροχοι μας είναι συμβατοί με τον GDPR.

Εταιρείες ανάλυσης δεδομένων και διαφημιστές:

Doubleclick – Διαφημιστική πλατφόρμα Google

Google Analytics - Google

Και οι δύο πλατφόρμες χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες πληροφορίες που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τους χρήστες μας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής και χρεωστικής σας κάρτας:

Προκειμένου να διεκπεραιώσουμε πληρωμές και να αποτρέψουμε και να εντοπίσουμε απάτη, επεξεργαζόμαστε δεδομένα καρτών πληρωμής μέσω των παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης καρτών πληρωμών και απάτης.

  • Αποστολή δεδομένων εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου

Θα στείλουμε δεδομένα μόνο εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ") για να συνεργαστούμε με τους συμβούλους μας που χρησιμοποιούμε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες ή για να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση. Εάν μεταφέρουμε δεδομένα εκτός του ΕΟΧ, θα βεβαιωθούμε ότι προστατεύονται με τον ίδιο τρόπο όπως εάν χρησιμοποιούνταν στον ΕΟΧ. Θα χρησιμοποιήσουμε μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις για να διασφαλίσουμε ότι προστατεύεται:

  • Μεταφέρετε τα δεδομένα σε χώρα εκτός του ΕΟΧ η οποία έχει νόμους περί απορρήτου τουλάχιστον εξίσου προστατευτικούς με αυτούς εντός του ΕΟΧ
  • Σύναψη σύμβασης με τον παραλήπτη των δεδομένων που σημαίνει ότι ο παραλήπτης πρέπει να προστατεύει τα δεδομένα με τα ίδια πρότυπα που απαιτούνται στον ΕΟΧ
  • Μεταφέρετέ το σε οργανισμούς που αποτελούν μέρος της Ασπίδας Απορρήτου. Το Privacy Shield είναι ένα πλαίσιο που καθορίζει τα πρότυπα για την αποστολή δεδομένων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των ευρωπαϊκών χωρών. Η ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων διασφαλίζει ότι τα δεδομένα προστατεύονται με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται στον ΕΟΧ.
  • Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να δείτε αντίγραφα όλων των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε και να τροποποιήσετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε αυτά τα δεδομένα. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε, να περιορίσετε ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Διαχείριση ιδιότητας μέλους για να αλλάξετε τα στοιχεία σας, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Memberships@opi.net

Για να προβάλετε τυχόν αντιρρήσεις ή για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση gdpr@opi.net ή μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση: Data Protection, Office Products International Ltd, Fairclough Hall, Halls Green, Herts, SG4 7DP, Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας.

Όταν έρθετε σε επαφή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εντός ενός μήνα από την επαλήθευση της ταυτότητάς σας.

  • Παράπονα

Εάν έχετε παράπονα σχετικά με ΟΠΙγια την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε στείλτε μας email στη διεύθυνση gdpr@opi.net ή γράψτε μας στη διεύθυνση: Office Products International Ltd, Fairclough Hall, Halls Green, Herts, SG4 7DP, Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν έχετε να αναφέρετε τυχόν παραβιάσεις δεδομένων, χρησιμοποιήστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας.

Λάβετε υπόψη ότι έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή που είναι υπεύθυνη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στη χώρα όπου ζείτε ή εργάζεστε ή στην οποία πιστεύετε ότι μπορεί να έχει σημειωθεί παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επικοινωνώντας με το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών τηλεφωνικά στο 0303 123 1113 ή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου του Επιτρόπου πληροφοριών www.ico.org.uk.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να μας γράψετε στο Data Protection, Office Products International Ltd, Fairclough Hall, Halls Green, Herts, SG4 7DP, Ηνωμένο Βασίλειο ή μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο gdpr@opi.net. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο +44 20 7841 2950.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω φόρμες για να αναφέρετε μια παραβίαση δεδομένων ή να ζητήσετε τα προσωπικά σας αρχεία.

Έντυπο αναφοράς παραβιάσεων προσωπικών δεδομένων

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα:








 

 

---------

Αίτημα για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλες τις προσωπικές ημερομηνίες που επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και στη συνέχεια να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που ζητήσατε: